milk booster
1
MAIN HEADING
Subheading
Your cart is currently empty.
Have a coupon? Click here to enter your code

Subtotal RM0
Total RM0
No product in this checkout page

Your Information

Your Shipping Address

Malaysia

Malaysia

Your Payment Information

All transactions are secure and encrypted. Credit card information is never stored on our servers.

Payment

* 100% Secure & Safe Payments *
Your Cart
Your cart is currently empty.
Have a coupon? Click here to enter your code
Subtotal RM0
Total RM0

Apa kata mereka tentang MOMMA® Pregolact®?

Puan Geetanjali
Puan GeetanjaliMom
Read More
I realise susu saya dah pekat. Also when I pump, memang banyak jugak susu. Sebelum ni, sebab my baby asyik suka minum from me. So, pump memang tak ada susu. Lepas consume ni, like baby and pump both are getting good amount of milk. Easy to feed my baby and the freezer lah sis. hehe...I macam..eh biar betul ni.....
Puan Nur Faslina
Puan Nur FaslinaMom
Read More
Alhamdulillah, susu pekat. Baby makin bambam.. dapat khasiat dari MOMMA ni..Sekali pam dapat 5-6oz , berebut baby nak menyusu sokmo. hehe
Puan Tan So Tian
Puan Tan So TianMom
Read More
Terima kasih sebab pesanan susu MOMMA selamat sampai dalam masa yang cepat. Dah 3 hari saya minum susu MOMMA...Susu banyak dari biasa, cepat penuh. Rasa susu MOMMA memang sedap. Terima kasih banyak-banyak
Nur Munirah
Nur MunirahMom
Read More
Rasa coklat yang sedap. Dapat hasil yang memuaskan. Susu pekat, anak tidur lebih lena dan lama. cara dan jadual minum yg mudah. totally recommended.
Mym Azhar
Mym AzharMom
Read More
Sangat recommended brand ni... foremilk pun pekat, seronok tengok baby minum... vanilla & chocolate flavor 2-2 sedap... susu ni sangat menjadi dengan saya, Alhamdulillah...🤲🏻👍🏻
Nur Esmaniza Md Azhari
Nur Esmaniza Md AzhariMom
Read More
Baru hari ke 2 saya minum. Nampak perbezaannya. Kalau dulu lepas susu anak tak sedawa, tidur pun tak lena. Mungkin tak kenyang. Lepas saya amalkan Momma Coklat, anak tidur lebih lena. Lepas nyusu mesti sedawa kekenyangan 😍
Previous
Next

© 2013-2022 MOMMA INDUSTRIES SDN BHD (1136928-P). All Rights Reserved.

Explore
Drag