Skip links

Pregolact v1.1

MOMMIES NAK BANYAKKAN SUSU BADAN?

Tingkatkan susu ibu 2-3X ganda lebih banyak dari sekarang kurang dari 7 hari.

Dah penat dan stress mengepam, tapi masih sama, susu tak banyak, dan selalu tak cukup untuk baby? Kalau YA, baca sampai habis ye mommies

Apa Yang Saya Boleh Dapat Dari MOMMA?

Puan Fatimah, pelanggan MOMMA Pregolact.

Alhamdulillah, susu pekat. Baby makin bambam.. dapat khasiat dari MOMMA ni..Sekali pam dapat 5-6oz , berebut baby nak menyusu sokmo. hehe

Puan Nur Faslina

I realise susu saya dah pekat. Also when I pump, memang banyak jugak susu. Sebelum ni, sebab my baby asyik suka minum from me. So, pump memang tak ada susu. Lepas consume ni, like baby and pump both are getting good amount of milk. Easy to feed my baby and the freezer lah sis. hehe...I macam..eh biar betul ni.....

Puan Geetanjali

Sangat recommended brand ni...foremilk pun pekat, seronok tengok baby minum...vanilla & chocolate flavor 202 sedap..susu ni sangat menjadi dengan saya. Alhamdulillah..­čĄ▓­čĹŹ

Mym Azhar

Terima kasih sebab pesanan susu MOMMA selamat sampai dalam masa yang cepat. Dah 3 hari saya minum susu MOMMA...Susu banyak dari biasa, cepat penuh. Rasa susu MOMMA memang sedap. Terima kasih banyak-banyak

Puan Tan So Tian

Alhamdulillah, susu pekat. Baby makin bambam.. dapat khasiat dari MOMMA ni..Sekali pam dapat 5-6oz , berebut baby nak menyusu sokmo. hehe

Puan Nur Faslina

I realise susu saya dah pekat. Also when I pump, memang banyak jugak susu. Sebelum ni, sebab my baby asyik suka minum from me. So, pump memang tak ada susu. Lepas consume ni, like baby and pump both are getting good amount of milk. Easy to feed my baby and the freezer lah sis. hehe...I macam..eh biar betul ni.....

Puan Geetanjali

Sangat recommended brand ni...foremilk pun pekat, seronok tengok baby minum...vanilla & chocolate flavor 202 sedap..susu ni sangat menjadi dengan saya. Alhamdulillah..­čĄ▓­čĹŹ

Mym Azhar

Terima kasih sebab pesanan susu MOMMA selamat sampai dalam masa yang cepat. Dah 3 hari saya minum susu MOMMA...Susu banyak dari biasa, cepat penuh. Rasa susu MOMMA memang sedap. Terima kasih banyak-banyak

Puan Tan So Tian

Mommies Ada Masalah Ni?

Susu kurang dan cair?

Susu kurang dan cair, baby tak puas menyusu, kerap menangis dan tak tidur lena.

Tak ada stok susu?

Dah mula kerja atau tak lama lagi nak mula kerja. Tapi, tak cukup nak buat stok susu. Susu cukup-cukup je. Terkejar-kejar nak kumpul stok susu untuk anak. Sampai rasa terlalu penat dan nak give up.

Baby tak puas menyusu?

Si manja tak lena tidur, kerap sangat menyusu dan menangis lapar

Mommies Mesti Nak Macam Ni Kan?

Sekali pam 12 Oz terus!

Kalau sekali pam dapat 12 oz mesti seronokkan?

Stok susu penuh peti

Kalau banyak macam ni, mesti best kan? Rasa yakin nak kerja sebab stok susu sentiasa cukup untuk si manja

Si manja sihat & comel

Si manja tidur lena, sihat dan comel hanya dengan susu ibu.

JANGAN RISAU, MEMPERKENALKAN

MOMMA® Pregolact® - Penyelesaian Masalah Susu Kurang Dan Bayi Tak Puas Menyusu

Meningkatkan susu ibu 2-3X ganda lebih banyak dari sekarang dalam masa 1 ÔÇô 7 hari. Hanya minum 1 gelas MOMMA┬« Pregolact┬« setiap hari sebelum tidur untuk membantu melancarkan dan memekatkan susu ibu.

Kenapa MOMMA® Pregolact® Sangat-
Sangat Sesuai Untuk Anda?

Susu Lebih Lancar

Membantu mengaktifkan dan melancarkan kilang susu, menjadikan pengeluaran susu ibu lebih lancar.

Stok Cukup Untuk Si Manja

Susu semakin banyak dan dapat buat stok susu untuk bekal si manja

Susu Ibu Penuh Khasiat

Diformulasi dengan 3 macronutrient dan 14 micronutrient yang bermanfaat untuk ibu dan bayi.

Si Manja Puas Menyusu

Meningkatkan hindmilk dalam susu ibu. Susu ibu lebih pekat, tinggi nutrisi , dan baby lebih cepat kenyang

Ribuan Pelanggan Telah Mencuba

Dan Sangat-Sangat Berpuashati!

Siapa Yang Sesuai Untuk Minum?

Ibu Hamil

Ibu Berpantang

Ibu Menyusu

Kenapa MOMMA® Pregolact® Terbaik Untuk Anda

Tahukah mommies, MOMMA® sangat-sangat menitik beratkan pengambilan nutrisi mommies, jadi dengan setiap gelas MOMMA® Pregolact® inilah yang bakal mommies dapat!

Nutrisi Dalam Setiap Gelas MOMMA® Pregolact®:

Sediakan MOMMA® Pregolact® Dengan Mudah Sahaja

Mudah Dibawa Kemana-mana. Dalam Bentuk Sachet.

Masih Ragu-ragu?

Lihat statistiks dan sijil kami!

0 +
Tahun di pasaran

Lihat statistiks dan sijil kami!


0 k+
Pengguna

Lebih ramai ibu telah kami bantu setiap tahun.

0 %
Berkesan

Kami menyediakan konsultasi penyusuan bagi membantu mommies

Sijil Halal Jakim

Certificate Of Analysis ÔÇô Tidak Mengandungi Bahan Berbahaya

Pengkelasan KKM

PILIHAN PENGGUNA

Pemenang Anugerah Best Lactation Chocolate Drink Milk Booster

Order Sekarang, Hanya Bayar Pada Posmen Ketika Barang Sampai. Sangat Mudah Kan?

Barang sampai, baru bayar! Dengan COD service by Ninjavan.

Anda Risau Barang Tak Sampai Bila Buat Tempahan?

Jangan risau mommies. Anda order je sekarang dalam website ini, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

STEP 1

Kami akan hubungi anda melalui whatsapp untuk pengesahan alamat

STEP 3

Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

STEP 2

Barang akan sampai dalam tempoh 1-5 hari berkerja, bergantung kepada lokasi anda.

STEP 4

Sila sediakan wang tunai yang cukup untuk dibayar pada POSMEN NINJAVAN ketika menerima barang.

STEP 1

Kami akan hubungi anda melalui whatsapp untuk pengesahan alamat

STEP 2

Barang akan sampai dalam tempoh 1-5 hari berkerja, bergantung kepada lokasi anda.

STEP 3

Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

STEP 4

Sila sediakan wang tunai yang cukup untuk dibayar pada POSMEN NINJAVAN ketika menerima barang.

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK MOMMIES

Dengan Pembelian Minima Combo 2 Unit, Anda Berpeluang Memenangi TEFAL ROSY WOKPAN yang bernilai RM99!

5 pemenang bertuah akan diumumkan di social media kami.

Tawaran tamat dalam:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Percuma Breastfeeding Plan Dari MOMMA®

Bersedia Untuk Dapatkan MOMMA® Pregolact®?

Walaupun penggunaan dapat memberi kesan yang agak cepat, Set Jimat 50 Hari Momma sesuai untuk mommies mengamalkan Momma sepanjang tempoh menyusu

Set Trial

RM 97
  • 70 Basic icons by Xicons.co 1 Kotak MOMMA┬« Pregolact┬« (21 Sachet)
  • 70 Basic icons by Xicons.co Breastfeeding Plan
  • 70 Basic icons by Xicons.co Untuk 10 Hari
10 Hari

Set Super Jimat

RM 249
  • 70 Basic icons by Xicons.co 3 Kotak MOMMA┬« Pregolact┬« (63 Sachet)
  • 70 Basic icons by Xicons.co Breastfeeding Plan
  • 70 Basic icons by Xicons.co FREE 25 pcs Milk Storage
  • 70 Basic icons by Xicons.co FREE 1 Milk Collector
  • 70 Basic icons by Xicons.co FREE 1 Set Mitten/Boot
  • 70 Basic icons by Xicons.co FREE Shaker
  • 70 Basic icons by Xicons.co Untuk 60 Hari
60 Hari

** Special HQ Web Promo Sahaja

PILIHAN PENGGUNA

Set mana yang sesuai dengan saya?

Untuk dapatkan kesan yang optimum, Kak D sarankan agar mommies consume MOMMA® Pregolact® ni sekurang-kurangnya selama 60 hari. 1 sachet pagi sebelum breakfast dan 1 sachet malam sebelum tidur.

Soalan Lazim

MOMMA® Pregolact® daripada susu, tiada pantang larang khusus. Tetapi, bagi ibu menyusu digalakkan untuk tidak mengambil kopi dan kubis

MOMMA® Pregolact® mengandungi inulin, iaitu bakteria baik yang dapat membantu proses penghadaman dan mengelakkan sembelit

Tak menggemukkan, MOMMA® Pregolact® adalah susu rendah lemak, rendah kalori dan tidak mengandungi krimer tambahan

Kurang sesuai sekiranya dah lama berhenti menyusu, anda perlu melalui proses relactation dan memerlukan komitmen yang tinggi. 

MOMMA® Pregolact® adalah susu untuk ibu hamil dan menyusu. Sekiranya anda hamil, anda boleh minum dari awal kehamilan

Ya, boleh. MOMMA® Pregolact® tidak mengandungi gula tambahan. Hanya manis semulajadi daripada campuran bahan-bahan yang terkandung dalamnya

Ya, boleh. MOMMA® Pregolact® membantu melancarkan salur susu dan membantu meningkatkan pengeluaran susu ibu. Sangat bagus diminum ketika dalam pantang

Kesan sebagai milk booster dapat dilihat dalam 1 ke 7 hari. Setakat ini, kesan paling pantas adalah selepas 1 jam penggunaan.

Minum malam sebelum tidur

Ya. Berkesan membantu mommies menambah dan memekatkan susu. 

Kesan boleh dilihat dalam 1-7 hari, susu makin pekat dan banyak

85% ibu berjaya menyusu dengan MOMMA® Pregolact®. MOMMA® Pregolact® telah berada di pasaran 7 tahun dan menerima award Best Lactation Chocolate Drink Milk Booster pilihan pengguna

┬ę 2013-2022 MOMMA INDUSTRIES SDN BHD (1136928-P). All Rights Reserved.

Explore
Drag