Skip links

Milk Booster Terbaik Di Malaysia

MOMMA Industries Sdn Bhd adalah jenama yang sangat berkait rapat dengan perkembangan bayi dari permulaan mereka di dalam rahim seorang ibu. Oleh itu, logo MOMMA® direka untuk kelihatan seperti bayi dalam kedudukan janin. Logo MOMMA® juga berbentuk biji kacang yang menandakan pertumbuhan dan potensi.

MOMMA® memulakan kempen pemasaran Pregolact® dengan moto “Cherish Your Blissful Bonds”.

Sejarah Syarikat

MOMMA Industries Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2013 oleh individu yang mempunyai visi untuk dunia yang penuh dengan anak-anak yang sihat dan bahagia. Sebagai kaunselor laktasi yang bertauliah, beliau percaya bahawa penyusuan susu ibu adalah pilihan terbaik bagi setiap ibu dan setiap bayi. Melalui penyusuan bayi akan membesar sebagai anak-anak yang sihat dan bahagia.

MOMMA® Pregolact® diperkenalkan sebagai makanan tambahan berasaskan susu untuk membantu ibu-ibu meningkatkan kuantiti dan kualiti susu ibu. Oleh itu, bayi akan lebih bahagia, dan sihat.

Untuk menyokong perkembangan kanak-kanak selepas 2 tahun, MOMMA® Junior diperkenalkan. MOMMA® Junior adalah produk berasaskan susu kambing tambahan yang berfungsi untuk melengkapkan diet berusia 2 tahun.

Bermula di Bangi, kini produk ini boleh didapati di kebanyakan Kedai Bayi, Farmasi di Lembah Klang dan dalam talian. Sejak itu, MOMMA® telah membantu lebih daripada 20,000 ibu yang mencabar untuk mencapai aspirasi mereka untuk menyusukan bayi secara eksklusif dan akan terus membantu lebih ramai ibu menjayakan penyusuan susu ibu.

Latar Belakang Syarikat

MOMMA Industries Sdn Bhd adalah pengeluar dan pengedar susu jenama MOMMA® untuk ibu hamil & menyusu, kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas.

MOMMA® Pregolact® adalah milk booster terbaik dan milk booster Malaysia untuk ibu hamil dan menyusu bagi meningkatkan pengeluaran dan kualiti susu ibu.

Matlamat perniagaan ini adalah untuk menawarkan pasaran ibu-ibu yang menyusu / hamil dengan milk booster terbaik dan milk booster Malaysia dan kanak-kanak kecil dengan susu kambing Malaysia berkualiti tinggi, yang berkhasiat yang menyokong pertumbuhan kanak-kanak. Produk kami adalah susu tulen, bebas daripada krimer tanpa tenusu dan gula, menggunakan bahan semula jadi dan dirumuskan menggunakan susu kambing Malaysia yang berkhasiat.

Untuk pasaran tempatan, produk MOMMA® boleh didapati di kedai bayi, farmasi dan juga atas talian. Produk kami dibuat dengan GMP Standard, dengan HALAL dan MESTI.

Explore
Drag